Ο Αντώνης απομακρύνει το ελληνικό σημερινό κατάστημα

Κέρκυρα, λοιπόν, όταν βρίσκεστε σε ένα κυνήγι για υψηλής ποιότητας αγώνες antonis remos ζωντανά επιδόματα, μην διστάσετε να μάθετε περισσότερα από αυτό που χρειάζεστε . Μέσω της μουσικής μου, μέσω συναυλιών και εκδηλώσεων θα παροτρύνω τους φίλους μου, αυτούς τους νέους που με αγαπούν ότι αυτή η ευλογία μπορεί να είναι δική τους. Η αποτελεσματικότητά του στη σκηνή είναι ισχυρή και σφιχτή και αναμφισβήτητα τον ανεβάζει στις ανώτερες βαθμίδες όλων των ελληνικών αστεριών.

Εκεί θα ανακαλύψει 36 από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του μαζί με φωτογραφίες και πληροφορίες από τα πρώτα του 10 χρόνια. Την άνοιξη του 2002 το νέο άλμπουμ δεν ανησυχείτε για τη στεφανιαία καρδιά μου “κυκλοφόρησε. Εν τω μεταξύ, έχει προγραμματιστεί ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ για το Νοέμβριο του 2008. Έχει κάνει παραμονή με μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής. Να είστε μέρος του songkick για να

ρεμος βανδη αθηνων αρενα antonis remos και να λάβετε ειδοποιήσεις ζωντανών επιδόσεων μόλις παίζουν κοντά σας.

Το πρώτο άλμπουμ που κυκλοφόρησε το 1996 και τιτλοφορείται μετά την ταυτóτητά του μετατρέπεται σε πλατίνα σε πολλούς μήνες. Έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, και άλλοι άνθρωποι τον παρατηρούν στις ζωντανές του παραστάσεις και λαχταρούν τα τραγούδια του. Το 2015, το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο τους μωρό, elena την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου. Το 2003 ξεκίνησε ένα καινούργιο άλμπουμ με τίτλο mia anapnoi (“A breath”) και τα τραγούδια γράφτηκαν ξανά από τον Γιώργο Θεοφάνους.

Η Marinella είναι από τους πιο καυτές ελληνικούς τραγουδιστές των οποίων το επάγγελμα έχει διαρκέσει αρκετά χρόνια. Έκανε συναυλίες μετά από γνωστούς καλλιτέχνες, θυμίζοντας τον dimitris mitropanos, τον stefanos korkolis και τον marios tokas την ίδια χρονιά που υπέγραψε την πρώτη του σύμβαση με τη Sony Music, σχεδιάζοντας να ξεκινήσει το πρώτο του άλμπουμ. Σε τέσσερα σαββατοκύριακα πενήντα τέσσερα ονειρευτικά βράδια θα ανοίξουν τις πόρτες του για να τον υποδεχτούν ξεχωριστό remton antonis!

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό σήμερα, έτσι ώστε να μην χάσετε καμία νέα έκδοση. 5 από τους πιο γνωστούς Έλληνες συνθέτες και οι παραστάσεις παραμονής είναι η συζήτηση της πόλης. Δεύτερη μουσική με τον γνωστό τραγουδιστή Γιώργο Μαργαρίτη και τρίτη μουσική με τον ιταλικό καλλιτέχνη massimo di cataldo. Αυτός είναι ο χρόνος που ο antonis remos γιορτάζει τα 10 χρόνια του στη δισκογραφία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *