Ο Αντώνης Remos κατοικεί στο Ντουμπάι

Λυπούμαστε, αλλά προς το παρόν δεν έχουμε εισιτήρια για αυτή την περίπτωση. Αυτή η χρονιά είναι εξαιρετική! Αναγνωρίζοντας το πολύτιμο έργο του για την πτυχή μας και εκτιμώντας βαθιά την επιθυμία του να βοηθήσουμε τον αγώνα μας, η ένωσή μας σήμερα διακηρύσσει τον καλλιτέχνη του eltona του antonis remos για το 2018-2020. Υπάρχει μια επίδειξη από τις 23.00 έως 01.00 τότε remos εμφανίζεται μέχρι τις 02.00, μετά την οποία η περιοχή μετατρέπεται σε μια ιδιότητα μέλους με dj !! Ένα ξεχωριστό βράδυ, μια ιδιαίτερη μουσική συναυλία στον εκπληκτικό παραλιακό δρόμο του Φοινικιού, που μπορεί να πλημμυρίσει με υπέροχα τραγούδια, ωραίες επιτυχίες και μεγάλη χαρά.

Η Marinella είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές της Ελλάδας, η καριέρα της οποίας έχει διαρκέσει αρκετά χρόνια. Πραγματοποίησε επίσκεψη δίπλα σε γνωστούς καλλιτέχνες, ισοδύναμο με τους dimitris mitropanos, stefanos korkolis και marios tokas με τον ίδιο παρόμοιο 12μηνο που υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με τη Sony Music, σχεδιάζοντας να ξεκινήσει το πρώτο του άλμπουμ. Σε τέσσερα σαββατοκύριακα 54 ονειρεμένες βραδιές θα ανοίξουν τις πόρτες του για να τον υποδεχτούν ξεχωριστό remton antonis!

Ο Αντώνης ρεμος βανδη αθηνων αρενα είναι από τους καλύτερους τραγουδιστές στην Ελλάδα και αναμφισβήτητα μία από τις αγαπημένες φωνές της γενιάς του για τα τελευταία 20 χρόνια. Καθ ‘όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού 2004 η ομώνυμη ορχήστρα της Μίκης Θεοδωράκης εισήγαγε τη συνθέτη μουσική για θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες, έχοντας ως κορυφαία φωνή τον Αντώνη Ρήμο μαζί με τους ηθοποιούς πετρούς φιλιππίδη, natassa manisalis και giannis samsiaris.

Για να αγοράσετε εισιτήρια, παρακαλούμε να αναφέρετε το εισιτήριο (800) 745-3000 ή να μεταβείτε σε εισιτήρια μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε από το γραφείο περιαγωγής του ήχου την Τετάρτη, τις Πέμπτες, τις Σάββατο, τις Κυριακές και τις εκδηλώσεις. Ακολούθησε μια cd ενιαία έκδοση, η οποία είχε τίτλο “Fly with me”. Το f & b ήταν καταστροφικό 1 ώρα για να πάρουμε τα ποτά μας και μπουκάλια κρασιού και κρασιού στο τραπέζι, ξοδεύουμε συνολικά 5400 άτομα χωρίς τα τραπέζια που αγοράσαμε ήδη.

Είναι η live show της anthony μια καθιστική εκδήλωση; Μέσω της συνεργασίας του με την υγιεινή ιατρική κλινική, η οποία συνεργάζεται με την ελπίδα, ο αντώνης πήρε το μήνυμα της μάχης μας όπου και αν έχει πάει και εκτελέσει, σε κάθε ζωντανή παράσταση. Το νεώτερο άλμπουμ του “Spasmena commatia tis kardias” έχει ήδη κερδίσει την πλατίνα που στέκεται στην πρώτη εβδομάδα έναρξης.

Η κ. Βαρδινογιάννης προσέφερε στον antonis remos την επίσημη πινακίδα elpida, μαζί με ένα αστέρι μαζί με τον τίτλο του, για να το τοποθετήσει στον τοίχο των αστεριών, δίπλα στις προσωπικότητες από διαφορετικούς υποστηρικτές της elpida. Το χειμώνα του 2008, ο Remos πραγματοποίησε μόνος του για πρώτη φορά στην περιοχή των Αθηνών. Γεια σε όλους, ήταν απλά περιπλάνηση αν κάποιος έχει επίγνωση του πότε θα ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές για να πιάσει remos στο athinon περιβάλλον;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *